• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Завершився І етап конкурсу-захисту робіт МАН

Завершився І етап конкурсу-захисту робіт МАН

2016-12-20

17 грудня 2016 року гімназія гостинно відкрила двері майбутнім творцям української науки, учням, які є членами районного наукового товариства. Тут відбувся І етап конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Полтавського територіального відділення МАН.

Від гімназії на конкурс було подано п’ять наукових досліджень. У секції «Прикладна математика» роботу за темою «Симетрія в навколишньому середовищі» захищала учениця 10-В класу Задорожна Марина (науковий керівник Ігнатенко К. М.). На розгляд журі у секції «Етнографія» учениця 8-Б класу Михайленко Яна представила роботу «Магія пояса в українському жіночому костюмі», науковий керівник Ширшова Н.О. На конкурс-захист також підготовлені роботи: у секції «Математика» – «Факторіал і його застосування», учениця 9-Б класу Чех Юлія (науковий керівник Чуприна Л.А.), у секції «Зарубіжна література» – «Порівняльний аналіз чарівних казок народів світу», учениця 9-Б класу Кіптіла Інна (наукові керівники Кошова В.М., Пархоменко В.М.), у секції «Літературознавство» – «Християнські мотиви у творчості Т.Г.Шевченка періоду «трьох літ»», учень 10-А класу Тугай Дмитро (науковий керівник Хлистун О.М.)

Перед цим 2 грудня наші юні науковці писали контрольні роботи по предметах:

Кіптіла Інна (9-Б кл.) і Тугай Дмитро (10-А кл.) з української мови і літератури, Михайленко Яна (8-Б кл.) – з історії України, Чех Юлія (9-Б кл.) і Задорожна Марина (10-В кл.). Учні успішно справилися із завданнями контрольних робіт.

Під час захисту Задорожна Марина показала глибокі знання матеріалу, високий рівень володіння проведеними дослідженнями та одержаними науковими висновками.

За рішенням журі робота Задорожної Марини виборола перше місце і рекомендована до участі у ІІ етапі конкурсу.

Вітаємо Марину та її наукового керівника Катерину Михайлівну Ігнатенко з перемогою та зичимо успішного виступу На ІІ етапі, який відбудеться у лютому 2017 року.

Шановні гімназисти! Долучайтеся до науково-дослідницької роботи!

Кiлькiсть переглядiв: 313

Коментарi