День відкритих сторінок музею школи

2015-12-21

18 грудня 2015 року в Решетилівській гімназії імені І.Л.Олійника втретє було проведено День відкритих сторінок музею школи. День був насичений різноманітними заходами. Для учнів 6 – А класу проведено екскурсію в музеї школи. Кожний гімназист займався пошуком інформації про випускників, які навчалися в школі. За результатами пошуків буде зроблено книгу «Моя сім’я в історії навчального закладу». Десятикласниці побували в районному відділі міліції, де привітали випускників школи з професійним святом та вручили вітальні листівки зі словами вдячності, за те, що вони виконували свій обов’язок в зоні АТО і захищали наш мир і спокій. Представники ради музею збирали експонати, які принесли діти для поновлення стендів музею школи.

Найяскравішим заходом стала організація благодійного ярмарку. Учні продавали солодощі, речі, виготовлені своїми руками. Гімназистами було зібрано 5387 грн. 05 коп. За ці кошти рада музею школи придбала подарунки дітям, батьки яких загинули в зоні АТО, учням, які мають онкологічні захворювання. Випускникам, які знаходяться на передовій в зоні АТО, закупили 10 теплих штанів та дві теплі куртки. В цей день в чергове було проведено конкурс знавців історії навчального закладу. Третім лауреатом стала учениця 11 – Б класу Ваколюк Альона. День пройшов цікаво і

/Files/images/muzey/IMG_2982.JPG/Files/images/muzey/IMG_2983.JPG/Files/images/muzey/IMG_2990.JPG/Files/images/muzey/IMG_2991.JPG/Files/images/muzey/IMG_3001.JPG/Files/images/muzey/IMG_2994.JPG/Files/images/muzey/IMG_3012.JPG/Files/images/muzey/IMG_3035.JPG/Files/images/muzey/IMG_3042.JPG/Files/images/muzey/IMG_3044.JPGнасичено.

Кiлькiсть переглядiв: 345

Коментарi