Міні-міс і міні-містер гімназії 2014

2014-03-21

/Files/photogallery/893/IMG_9336.JPG

19 березня у стінах Решетилівської гімназії вже вдруге відбувся загальногімназійний конкурс «Міні-міс і міні-містер гімназії 2014» серед учнів 5 класів. В ньому взяли участь троє чарівних дівчаток та троє кмітливих хлопчаків. Учасниця № 1 – Дмитренко Анастасія (5-Б), учасник № 2 – Ковтун Олександр (5-В), учасниця № 3 – Зінченко Єлизавета (5-А), учасник № 4 – Григоренко Денис (5-Б), учасниця № 5 – Олефір Анастасія (5-В) та учасник № 6 – Дяченко Владислав (5-А).

Всі конкурси оцінювало журі у складі: заступник директора з виховної роботи Хлистун Ольга Миколаївна – голова журі, хормейстер районного будинку культури Бодня Ірина Володимирівна; учитель української мови та літератури, керівник театрального колективу «Провесінь» Трапезнікова Валентина Олександрівна; учениця 11-Б класу, член учнівського парламенту Байбуза Ірина. Підрахунок балів вела лічильна комісія у складі учнів 11-х класів Коваленка Віталія (11-Б) та Новицької Дарини (11-В).

/Files/photogallery/893/IMG_9210.JPG

Перший конкурс – «Візитка».

У другому конкурсі, який називався «Інтелектуальний» учасники відповідали письмово на тестові запитання з української мови і літератури, математики та історії закладу.

У третьому конкурсі «Мої таланти» дівчатка та хлопчики демонстрували свої таланти, виконуючи пісні, танці, а також розповідали про свої вподобання. Цей конкурс отримав фурор зали, що дало відчути себе учасникам на мить принцесами та принцами. В цьому конкурсі журі оцінювало артистичність та професійність виконання номеру.

У четвертому конкурсі «Склади пазл» була відчутна швидкість і фантазія учасників.

А останній конкурс «Міні-твір», учасникам потрібно було написати міні-твір на тему «Мій улюблений герой», яку оголосила голова журі перед початком конкурсу.

Кожен конкурс прискіпливе журі оцінювало об’єктивно, не даючи авансових оцінок жодному із учасників. Між проведенням конкурсів організаторами заходу були запропоновані пісенні номери від п’ятикласників.

Надзвичайно професійно вели програму чарівні ведучі учні 11-Б класу Лось Денис і Кулик Тетяна.

/Files/photogallery/893/IMG_9211.JPG

Підбиваючи підсумки, журі визначили переможців. Титул «Мін-Міс і Міні-Містер гімназії 2014» отримали Григоренко Денис та Дмитренко Анастасія

/Files/photogallery/893/IMG_9341.JPG

«Віце-Міні-Міс та Віце-Міні-Містер 2013» стали Ковтун Олександр та Олефір Анастасія

/Files/photogallery/893/IMG_9337.JPG

Зінченко Єлизавета – «Міні-Міс Чарівність»

/Files/photogallery/893/IMG_9327.JPG

«Міні-Містером Елегантність» обрали Дяченка Владислава

Слід відзначити і об’єктивну роботу журі конкурсу та подякувати всім учасникам, батькам та усім присутнім за активну підтримку та вболівання за кожну із учасниць конкурсу.

До Вашої уваги фото з конкурсу:

Кiлькiсть переглядiв: 474

Коментарi