• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Cемінар-практикум «Психолого-педагогічні умови створення здоров’язбережного середовища у загальноосвітніх навчальних закладах»

Cемінар-практикум «Психолого-педагогічні умови створення здоров’язбережного середовища у загальноосвітніх навчальних закладах»

2013-10-24

23 жовтня на базі гімназії було проведено семінар-практикум за темою «Психолого-педагогічні умови створення здоров’язбережного середовища у загальноосвітніх навчальних закладах». До участі у семінарі долучилися учителі курсу « Основи здоров’я» та практичні психологи навчальних закладів району.

Учасники семінару ознайомилися з інтерактивними методами здоров’язбережних технологій, які використовуються при моделюванні уроків основ здоров курсу « Основи здоров’я , відвідали інтегрований урок у 9-Б класі за темою «Фактори, що впливають на репродуктивне здоров’я » (учитель курсу « Основи здоров’я» гімназії Рижкова Т.В. і практичний психолог Полонської Ю.Ю.). Юлія Юріївна Полонська провела з учителями майстер-клас з впровадження методу тренінгу при викладанні основ здоров’я.

У роботі семінару-практикуму взяли участь завідувачка Решетилівським районним методичним кабінетом Костогриз А.М. та методист методичного кабінету Галанська Ю.Б.

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi