• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День знань у гімназії: як завжди з традиціями й на високому рівні

День знань у гімназії: як завжди з традиціями й на високому рівні

2012-09-01

У кожному навчальному році є кілька днів, коли школярі відчувають себе іменинниками чи телезірками. Так буває і 1 вересня, коли учні одягають найкраще вбрання, отримують море привітань і побажань, а ще за ними «полюють» настирливі фото- і відеокамери дорослих. Саме так було на святі Першого Дзвоника у Решетилівській гімназії імені І.Л.Олійника.

Словами щедрих побажань учнівську когорту закладу, їх рідних і педагогів щедр/Files/images/vihovn_zahodi/IMG_4663.JPGо осипали гості свята — начальник головного управління праці та соцзахисту населення ОДА Людмила Корнієнко, начальник управління праці та соцзахисту населення РДА Людмила Друб, головний спеціаліст відділу освіти РДА Володимир Рак.

Одинадцяті класи з класоводами С.О.Клюкою, Т.В.Мовчан, Л.М.Мороз востаннє як члени гімназійної родини вийшли на шкільну лінійку. Не було меж і емоціям п’ятикласників, яких класні мами О.Ю.Сиваш, В.В.Пархоменко, С.М.Киф’юк, С.І.Черкун упевнено повели в гімназійний світ.

А яке ж свято без звичних урочистостей? Традиційно прапороносна група внесла Державний Прапор, прозвучав Гімн України, головну пісню навчального закладу виконала власниця «золотого» голосу Юлія Глушич.

Вишукана пані Дзвіночок та її брат Навчальний Рік (Діана і Дмитро Переходьки), побажали успіхів школярам, наснаги і терпіння вчителям. Своїх улюблених педагогів гімназисти привітали квітами, а класоводам п’ятих класів вручили ще й короваї.

/Files/images/vihovn_zahodi/IMG_4688.JPGНастала найурочистіша мить. Мелодію дзвінкого і закличного дзвоника подарували Олександра Кошкалда та Юрій Петренко. Бантик, який прикрашав дзвоник, старшокласник одягнув юній школярочці, а вона зобов’язалася вдягти прикрасу на свято свого останнього Першого Дзвоника, коли теж буде випускницею…

Кiлькiсть переглядiв: 291

Коментарi