Підліток-ерудит 2013

2013-04-12

10 квітня актова зала гімназії вкотре вже зібрала учасників, учнів, учителів та гостей на загальногімназійному конкурсі «Підліток-ерудит 2013". Конкурс проводився між 7-8 класами. В ньому взяло участь десять найрозумніших і найкмітливіших учасників: Геращенко Олександр (7-А), Гончар Ярослав (7-Б), Галанська Марина (7-В), Рескаленко Юрій (7-В), Срібна Ріна (7-В), Леонова Оксана (8-А), Черненко Юрій (8-А), Бас Євгеній (8-Б), Власенко Андрій (8-Б) та Колодяжний Владислав (8-Б).

Усі конкурси оцінювало журі у складі: Черкун Світлани Іванівни, Щерби Любові Анатоліївни та Журілової Наталії Григорівни. Підрахунок балів вела лічильна комісія у складі учнів 10-Б класу Коваленка Віталія та Байбузи Ірини.

Програма складалася із чотирьох конкурсів. Перший конкурс, який називався «Інтелектуальний» учасники відповідали письмово на тестові запитання з української мови і літератури, географії, фізики та біології.

У другому конкурсі «Бліц-турнір» учасники перевірили свої знання з теми, яку запропонували готуючись до конкурсу. За результатами двох конкурсів з гри вибуло 3 учасники, які набрали найменшу кількість балів.

У третьому конкурсі «Головоломка» була відчутна швидкість і фантазія учасників, за 5 хв. учасникам потрібно було із запропонованого слова утворити якомога більше іменників. За результатами трьох конкурсів з гри вибуло 4 учасники, які набрали найменшу кількість балів.

Останній конкурс – «Сюрприз», учасникам потрібно було розгадати кросворд із української мови та літератури. У півфіналі взяло участь три учасники: Леонова Оксана (8-А), Бас Євгеній (8-Б) та Колодяжний Владислав (8-Б).

Кожен конкурс прискіпливе журі оцінювало об’єктивно, не даючи авансових оцінок жодному із учасників. Між проведенням конкурсів організаторами заходу були запропоновані пісенні та гумористичні номери від учнів 7-8 класів.

Підбиваючи підсумки, журі визначили переможців. Титул «Підліток-ерудит 2013» отримав Бас Євгеній (8-Б клас). ІІ місце здобула Леонова Оксана (8-А клас). ІІІ місце отримав Колодяжний Владислав (8-Б клас). Всі учасники отримали подяки та солодкі призи за участь у конкурсі.

Слід відзначити і об’єктивну роботу журі конкурсу та подякувати всім учасникам, учителям та усім присутнім за активну підтримку та вболівання за кожного учасника конкурсу.

/Files/images/vihovn_zahodi/erudit/1.JPG/Files/images/vihovn_zahodi/erudit/2.JPG/Files/images/vihovn_zahodi/erudit/3.JPG/Files/images/vihovn_zahodi/erudit/4.JPG

/Files/images/vihovn_zahodi/erudit/5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 359

Коментарi