Твій зірковий час

2019-05-13

11 травня 2019 року гімназія вшановувала свою інтелектуальну еліту – переможців І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, Міжнародних конкурсів імені Тараса Шевченка та Петра Яцика, дитячої казки та гумористів. В учнівському кафе зібралися ті, хто наполегливо розвиває і збагачує свої знання, захоплюється навчанням як джерелом розвитку інтелекту.

«Твій зірковий час» - лейтмотив зібрання 114 гімназистів, які вибороли переможні місця. Найбільш активними в олімпіадах, конкурсах були учні 7-Б, 8-В, 9-Б, 10-Б та 11-Б класів, виборовши по 25-32 дипломи. В індивідуальному заліку по шість дипломів одержали Карась Вікторія і Попок Єлизавета (7-Б клас), Дерев’янко Віталій і Литвиненко Ангела (8-В клас), Півоваренко Владислав ( 9-Б клас). Найбільш активним і результативним олімпійцем став Галасли Сергій, учень 11-Б класу, який виборов 10 перемог з навчальних предметів та два українознавчих конкурси.

Ця зустріч – підсумок зробленого і старт на майбутнє.

Шановні гімназисти! Хто йде вперед, той завжди досягає вершини! Тож бажаємо у наступному навчальному році бути ще активнішими в олімпіадах та конкурсах, нових перемог і нових здобутків!

Кiлькiсть переглядiв: 638

Коментарi