Молодь обирає здоров’я

2018-04-19

Така тема обласного фестивалю-конкурсу, який проводиться з метою утвердження та пропоганди здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітейі молоді.

Перемігши на районному етапі фестивалю-конкурсу, учениці 10-А класу Вдовиченко Інна та Плюта Ольга взяли участь у обласному етапі. Під керівництвом учителя основ здоровя Біленької І.Я. вони відготували підбірку фотографій за даною тематикою, на яких розкрили роботу навчального закладу впровадженню здоров’язберігаючих технологій, пропоганді серед учнів здорового способу життя.

За рішенням журі (наказ департаменту освіти і науки Полтавської ОДА від 18.04.2018р №164 «Про підсумки проведення Х обласного фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»») роботи визнані кращими у номінації «Фотографії та фотороботи». Автори робіт Інна та Ольга нагороджені дипломом ІІ ступеня.

Відрадно, що наші учні проникнуті проблемами збереження власного здоров’я, систематично пропагують здоровий спосіб життя і вміють майстерно передати це через фото.

Вітаємо Вдовиченко Інну та Плюту Ольгу, їх учителя Ірину Ярославівну Біленьку з результативною участю у фестивалі-конкурсі та зичимо, щоб домінуючим принципом їх життя було збереження навколишнього середовища та свого здоров’я.

Кiлькiсть переглядiв: 361

Коментарi