• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Методичний міст за участю учителів математики гімназії

Методичний міст за участю учителів математики гімназії

2013-04-18

16 квітня 2013 року учителі математики гімназії були учасниками методичного моста за темою «Роль учителя математики у формуванні наукових компетентностей учнів», який проводився між членами методичного об’єднання учителів математики методичного кабінету відділу освіти Котелевської РДА та предметної методичної комісії методичного кабінету відділу освіти, сім’Ї, молоді та спорту Решетилівської РДА. Делегацію учителів математиків з батьківщини відомого партизанського командира С.А.Ковпака очолювала завідуюча районним методичним кабінетом Сахно Наталія Володимирівна.

/Files/images/kabneti/geometr/16_kvtnya/IMG_1750.JPG

Директор гімназії Круговий В.І. ознайомив учасників зустрічі з Котелевщини з досвідом роботи педагогічного колективу по реалізації програми «Обдарованість».

З цікавістю гості оглянули навчальні кабінети математики і геометрії, познайомилися з методичним їх забезпеченням. Учителі математики поділилися досвідом роботи по формуванню творчих здібностей учнів. Сливка Н.В. у своєму виступі розкрила питання « Вивчення спадщини М.В.Остроградського як стратегія формування наукового мислення школярів», поділилася елементами досвіду по забезпеченню результативної участі її вихованців в учнівських олімпіадах і конкурсах. Захоплено учителі-гості розв’язували задачі ІІІ етапу олімпіади з математики разом з Пивовар Юлією, ученицею 10-Б класу, яка виборола перемогу на ІІІ етапі у цьому році. Про роль кабінету геометрії як засобу формування творчого конкурентоспроможного учня розповіла учитель математики Мовчан Т.В. Закінчився методичний міст проведенням круглого столу, під час якого учасники поділилися враженнями, обговорили перспективні способи удосконалення роботи з обдарованими дітьми, розвитком математичної освіти у районах.

У роботі зустрічі взяли участь начальник відділу освіти, сім’Ї, молоді та спорту Решетилівської РДА Зінченко В.Г., завідуюча методичним кабінетом Костогриз А.М, методист методичного кабінету Сутула Т.К.

/Files/images/kabneti/geometr/16_kvtnya/100_3376.JPG/Files/images/kabneti/geometr/16_kvtnya/100_3378.JPG/Files/images/kabneti/geometr/16_kvtnya/100_3398.JPG/Files/images/kabneti/geometr/16_kvtnya/100_3402.JPG/Files/images/kabneti/geometr/16_kvtnya/IMG_1735.JPG/Files/images/kabneti/geometr/16_kvtnya/100_3406.JPG/Files/images/kabneti/geometr/16_kvtnya/100_3413.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi