• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День української писемності та мови в гімназії

День української писемності та мови в гімназії

2016-11-11

9 листопада 2016 року в Решетилівській гімназії імені І.Л. Олійника традиційно відзначили День української писемності та мови.

Долучившись до акції «Всеукраїнський диктант національної єдності»,учні 9-11 класів виявили бажання перевірити свої знання з української мови. Вони написали диктант «Не бійтеся заглядати у словник…».

У цей день було проведено святковий захід «Світові шедеври відкриває гідно мова українська,мова світова», в якому поєдналися виступи учнів та вчителів, декламування віршів Т.Шевченка та В.Шекспіра. Лунали твори українською, російською, англійською та німецькою мовами. Присутні переглянули презентації про світових поетів. Свою акторську та виконавську майстерність демонстрували шанувальники їх творчості: вчителі

Хлистун О.М. ,Ребрик Л.М.,Полянська С.М.,Шкурупій О.Ф., Щерба Л.А. та учні Середа А., Вдовиченко І.,Онанко О., Король Я., Ласько М.,Кирилюк В., Шамрай В., Убийвовк Д., Царінний Р., Любченко О., Пономаренко В., Богушевська В., Джерипа Д., Ковтун О., Земцова Д.

Гості свята ознайомилися з книжковою виставкою, присвяченою рідному слову, яку підготувала бібліотекар Щерба Л.А.

Це свято – результат співпраці вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури та іноземної мови. Натхненниками та організаторами заходу були Чуприна Л.А. та Шкурупій О.Ф.

/Files/images/ukrants/den_pis16/PB090555.JPG/Files/images/ukrants/den_pis16/PB090560.JPG/Files/images/ukrants/den_pis16/PB090570.JPG/Files/images/ukrants/den_pis16/PB090574.JPG/Files/images/ukrants/den_pis16/PB090593.JPG/Files/images/ukrants/den_pis16/PB090611.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 339

Коментарi