Нам уже 15!

2016-11-04

Третього листопада 2016 року в Решетилівській гімназії імені І.Л.Олійника вчетверте проводився День відкритих сторінок музею школи. У цьому році він був присвячений 15 річчю утворення гімназії як закладу нового типу. Вчителі, учні, працівники гімназії переглянули матеріалами виставки «Наші творчі злети». На першій великій перерві всі бажаючі познайомились з презентацією закладу «Тобі, гімназіє, велична і єдина – присвячується…» Учні дізналися про звичаї, традиції, історію створення гімназії як закладу нового типу. Побачили переможців інтелектуальних, розважальних конкурсів, що існують в гімназії, а саме: «Підліток ерудит», «Шкільний олімп», «Міс і містер гімназія», «Кращий правознавець», урок громадянської освіти «Рушник гімназійної дружби», фестиваль «Моя Україна – червона калина», підсумкове свято «Крізь терни до зірок» та інші.

Бажаючі учні взяли участь у виконанні конкурсної роботи «Історія мого закладу». Найкращі знання продемонструвала учениця 6 – Б класу Захарченко Аня. Вона стала четвертим лауреатом премії імені І.Л.Олійника .

З особливою цікавістю гімназисти взяли участь у квесті «Знайди ювілейний пиріг», під час якого було здолати декілька перешкод, щоб скуштувати святкового пирога. Хлопчикам і дівчаткам прийшлося розв’язувати кросворд, математичне рівняння, рахувати східці в гімназії, писати привітання друзям, складати слова. Та все це під силу тим, хто прагне до перемоги. Пиріг було знайдено. Він напрочуд виявився дуже смачним.

Гамірно, весело, піднесено завершилося свято. Та головне, що діти поглибили свої знання про історію закладу, про шкільну родину, яка їх об’єднує./Files/images/muzey/nam_15/PB030802.JPG/Files/images/muzey/nam_15/PB030821.JPG/Files/images/muzey/nam_15/PB030825.JPG/Files/images/muzey/nam_15/PB030826.JPG/Files/images/muzey/nam_15/PB030832.JPG/Files/images/muzey/nam_15/PB030828.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 380

Коментарi