• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • І етап IV обласного чемпіонату з основ підприємництва «Крок до бізнесу»

І етап IV обласного чемпіонату з основ підприємництва «Крок до бізнесу»

2016-03-11

На базі гімназії проведено І етап IV обласного чемпіонату з основ підприємництва «Крок до бізнесу». У змаганнях взяли участь команди із семи навчальних закладів району. Від гімназії виступала команда «Treasure Island» у складі учнів 11-тих класів Колодяжного Владислава – капітан команди, Власенка Андрія, Міланченко Валерії, Сидоренко Лариси і Шабельника Сергія. За умовами змагань учасники , як рада власників супермаркету, мали керувати фінансовою діяльністю віртуального магазину протягом року, аналізувати фінансові звіти у розрізі кожного кварталу і отримати найбільший прибуток за рік.

У фіналі гімназисти змагалися із командою Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Л.М.Дудки. На фінішній прямій нашим майбутнім підприємцям вдалося виграти і здобути перше місце. Члени команди нагороджені перехідним кубком, вимпелом та подарунками, які вручили начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Решетилівської РДА Зінченко В.Г. та завідуюча методичним кабінетом Костогриз А.М.

Щиро вітаємо гравців команди «Treasure Island» та їх наставника Веденьову Т.Ю., учителя економіки, з перемогою та бажаємо успішного виступу в ІІ етапі Чемпіонату, який відбудеться у місті Полтава.

/Files/images/ekonomka/_DSC0203.JPG/Files/images/ekonomka/_DSC0269.JPG

/Files/images/ekonomka/_DSC0322.JPG/Files/images/ekonomka/_DSC0326.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi