День Святого Валентина у гімназії

2013-02-18

14 лютого гімназія зустрічала учнів, учителів, усіх працівників та гостей оригінальними вітальними листівками англійською мовою до Дня Святого Валентина, які створили учні 8-11 класів. А діти 5-7 класів вразили своїми вміннями виготовляти «валентинки» власноруч. Вони були найрізноманітнішими: з різних матеріалів, великі та маленькі, різних видів та технік виготовлення. Ознайомитися із витворами дитячої фантазії можна було на виставці у фойє гімназії.

/Files/images/vihovn_zahodi/sv_valentina/IMG_3571.JPG/Files/images/vihovn_zahodi/sv_valentina/IMG_3573.JPG

Цього ж дня було проведено позакласний захід «День Святого Валентина», який підготувала учитель англійської мови Бас В.О. разом з учнями 11-Б класу. Ведучі свята В’язовський Ярослав, Кольвах Анастасія та Глушич Юлія розповіли про історію виникнення цього дня, оголошували і проводили конкурси для команд 10-А класу ( Басаман Катерина, Темник Віталій, Динда Катерина, Дем’янець Ігор)та 10-Б класу ( Косенко Єлизавета, Кулик Тетяна, Деньга Анастасія, Матвійчук Інна, Стрижак Людмила).

/Files/images/vihovn_zahodi/sv_valentina/IMG_3584.JPG

Англійською мовою десятикласники відповідали на запитання, читали описи і з’єднували їх з малюнками, «об’єднували » найвідоміші пари закоханих, обмінювалися компліментами, підписували «валентинки», складали слова з букв.

Яскраві слайди презентації, приємна музика забезпечували заходу романтичну атмосферу. А пісня, виконана всіма присутніми , неабияк підбадьорила ведучих, учасників та глядачів. Журі у складі заступника директора з навчально-виховної роботи Чуприни Л.А., керівника предметної комісії учителів іноземної філології Полянської С.М., учителя математики Сливки Н.В. підвели підсумки. Перемогла, звичайно, любов і дружба.

/Files/images/vihovn_zahodi/sv_valentina/IMG_3586.JPG/Files/images/vihovn_zahodi/sv_valentina/IMG_3590.JPG

На згадку учасники отримали листівки-подяки за участь у конкурсах і призи «Солодкі серця».

/Files/images/vihovn_zahodi/sv_valentina/IMG_3611.JPG

Хай всіх у житті супроводжує любов!
Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi